Introductie

Annemarie den Blanken

Diny Wolters

Samiye Sahin

Abderrahman Karbila

Harm Prins

Je kunt mij zien als een begeleider in levensvragen. Iemand die met jou de vragen verkent waar geen antwoorden op zijn, maar waar je toch mee zit. Ik zal je helpen om in gesprek met jezelf te komen en te ontdekken wat (nog) van betekenis is, of waar je kracht uit haalt. Woorden vinden voor jouw kijk op het leven. Mijzelf omschrijf ik als ruimdenkende geestelijk verzorger met hart voor de protestants christelijke tradities.

Jolanda Jacobs

Als geestelijk verzorger bied ik een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens over dat wat u op dat moment bezig houdt en wat dit voor u betekent. Ik sluit daarbij aan op wat voor u van waarde is, uw kijk op het leven, dat wat u kracht geeft en steunt. Dat kan ook in de vorm van (eigentijdse) rituelen of de verbinding met teksten, beelden of muziek die voor u van betekenis zijn.

Het doel van geestelijke verzorging is voor mij verbinding; het (weer) in verbinding komen met dat wat er diep in iemand leeft aan angst, verdriet, vreugde, verlangen, hoop, kracht, perspectief, twijfel en geloof, maar ook met zijn/haar omgeving en dat wat voor hem/haar heilig is.

Nette Falkenburg